Friday, February 4, 2011

::UnplannedDinnerThanksbAbe!::

Hey bloggie! Hey readers. Hows ur thursday? Hari yang memenatkan disebabkan terjun ke lembah hina. haha! Sorry agak kasar ayat aku disitu. Kenapa? Tak nak la cite sal siang td. Just interested untuk open topic bab unplanned dinner ni je...huhu! By the way, banyak-banyak berterima kasih kepada sang sahabat yang sanggup menjemput dan menghantarku ke dinner malam ini. Thanks honeyh! Next time kita lepaking lagi tau. Di mana? Ikuti dialog di bawah :

Malam ni member aku ajak minum-minum. Dia text aku pon pas maghrib. Aku pon yang memang da ready nak solat terus menunaikan kewajipanku sebagai seorang muslimah. Usai solat, aku siap 5 minit  je kot. Tak payah make up bagai kot. Aku da memang cantik semulajadi. Puiii!

Phone ringing.
Solid : Wei, aku dah sampai.
Me : Ok jap, aku turun.

Sampai je kat bawah kete dia terus masuk lobi. Lobi mana lak ni? Hehe. Lupa nak habaq no. Umah aku apartment je. Eceh. macam da timing la plak kan? Macam ada orang yang bagi Q kat dia lak kan bila aku akan turun.

Me   : Hey babe, senang cari jalan? (Salam baik punya coz lama kan tak jumpa)
Solid : Ntah, tiba-tiba dah sampai petronas. (Kalau da sampai petronas memang dia berjaya la sebab   landmark umah aku ni petronas je)
Me   : Lepak mana ni?
Solid : Ikut ko la aku ni guest je.(senyum)
Me    : Oklah, kita dinner alamanda je k?
Solid : Takde tempat lain ke? Itu jeke hiburan yang orang putrajaya ni ada?haha. (Kereta pon jalan)
Me   : Kuang ajar ko. Yela..saja nak tunjuk ko lampu malam-malam kat putrajaya ni. Cantik kot. (Senyum seikhlas mungkin..huuuu!)


So,kitorang pon gerak Alamanda Shopping Center sambil sembang-sembang sebab 1 tahun tak jumpa kan?Last jumpa pon time reunion last year.

Oh gosh! Pas dinner ley lak kitorang terserempak dengan singa. Cuak gila! Tapi nasib baik da kene sumpah singa-singa tuh. Nah! Layanlah kerenah gila-gila member aku ni. Sayang kot kat dia. Thanks for the dinner babe.

.::theCrazeeFatimaSoliha::.


.::ThanksBabe::.

Balik-balik je umah aku sambung lak makan dinner yg mak aku beli. Oh no! Aku rasa sangat loya dan nak muntah je sekarang ni. Kerana saya banyak makan malam ni. By the way, terima kasih kepada sang bonda kerana bersusah payah membelikan saya kuew teow sup ni on the way balik dari kampung tadi. Kampung ke? So funny. Kau mana ada kampung shila oi. Klang je kot. Haha! Eh, suka hati aku lah. Huh! Terpaksa aku telan gak walaupun perot sudah di huni Lebanese Kebab jam 9 tadi.



.::hAppyChineseNewYear::.



Bicarasikacamata : Betapa bahagianya jalan raya lengang tanpa penghuni besi diatasnya. Apatah lagi bandar raya besar seperti Kuala Lumpur. 

6 comments:

Ifa Islam said...

singe mati pon nak takut..hikhik

shila suhaimi said...

sapa takot?
saja buat-buat takot...
nak tengok sapa yg selamatkan i?
hehe...=)

Ifa Islam said...

sape2?

shila suhaimi said...

ntahlah u...i tunggu je.
sampai sekarang tade sorg pon!=(

t-Ma said...

comelnye mmber awok tu..hihi..pe g..pasni genting la pulok..ade beran??huhu

shila suhaimi said...

genting?muak ala honeyh!
kita g waterfall keh?
deal?yawww!

.::abOut mE::.

My photo
Putrajaya, Malaysia
im nobody

.::Let's check this out::.

Hello there! Let me intro myself first. Dalam ic nama aku NUR ASILAH SUHAIMI but everyone out there call me shila. Lately, i found out yang aktiviti berblogging ni sangat sesuai dengan jiwa aku sekarang. Kalau sebelum ni aku lagi prefer berfacebooking but sekarang ni aku takde jiwa la kat FB tu. Drop by pon kejap-kejap je...hehe!

Dalam mencari diri sendiri ni banyak perkara baru yang aku jumpa. Mungkin dengan menulis di sini aku rasa puas dengan diri aku yang selama ni kelam mencari konklusi. Kerana secara lisannya, mungkin aku agak sukar untuk meluahkan kata-kata. Segala rasa yang dialami akan dicoretkan di sini untuk kepuasan diri dan tatapan bersama. Bingkisan mereka juga amatlah dihargai. Konklusinya, dengan rasa rendah diri saya mengalu-alukan ketibaan dan perkongsian rasa anda ke halaman ini.