Friday, January 28, 2011

.::Mid-Term Break::.
It is a HOLIDAY!!! Oh yeah! Entri yang agak menarik disitu. 'Cuti Sekolah' kembali lagi. Selamat tinggal Melatiku. Sayang balik raya dulu ye? Hehuuu! Hal yang demikian membuatkan saya bersemangat untuk membahaskan topik itu disini kali ini. Apakah antara aktiviti-aktiviti yang akan saya lakukan di waktu cuti ini? Antara yang berlegar-legar dalam minda dan jiwa ini adalah :

1. Merasmikan my WUV 6985 dengan ghairahnya....(Itulah perkara utama yang akan dilaksanakan..wehuu!)
2. Merevisikan diri dengan MAT112 yang bakal diujiankan kepadaku naik cuti nanti.
3. Menyediakan bahan pembentangan CTU551.(Tula..gatai nak jadi 1st presenter lagi...aiyak!tape2...)
4. Menyetelkan assignment CSC413 dengan mendonlod soalan daripada i-Learn. Fighting!
5. Memanjakan diri di SPA Qistina sambil wat pedicure and manicure. (Apa?spa?uwekkk!)
6. Merindui seseorang...lalalala! (Save the best for last, man!)

Bicarasikacamata : Suatu perasaan yang berbeza apabila belajar jauh atau dekat dengan family.

No comments:

.::abOut mE::.

My photo
Putrajaya, Malaysia
im nobody

.::Let's check this out::.

Hello there! Let me intro myself first. Dalam ic nama aku NUR ASILAH SUHAIMI but everyone out there call me shila. Lately, i found out yang aktiviti berblogging ni sangat sesuai dengan jiwa aku sekarang. Kalau sebelum ni aku lagi prefer berfacebooking but sekarang ni aku takde jiwa la kat FB tu. Drop by pon kejap-kejap je...hehe!

Dalam mencari diri sendiri ni banyak perkara baru yang aku jumpa. Mungkin dengan menulis di sini aku rasa puas dengan diri aku yang selama ni kelam mencari konklusi. Kerana secara lisannya, mungkin aku agak sukar untuk meluahkan kata-kata. Segala rasa yang dialami akan dicoretkan di sini untuk kepuasan diri dan tatapan bersama. Bingkisan mereka juga amatlah dihargai. Konklusinya, dengan rasa rendah diri saya mengalu-alukan ketibaan dan perkongsian rasa anda ke halaman ini.