Sunday, February 27, 2011

::iWishIcanSingAsongToHimWithMyOwnGuitar::

I am so eager to play a guitar now. I was dreamt that i sang a song for him lastnight. Tell u what, aku main sendiri kot gitar tu. What a dream. I was so glad to have a dream like that. when i woke up in the morning i didnt remember at all. but yet, masa aku jalan kat dataran cendikia masa lunch tadi aku ternampak there is a guitar kat kedai repair laptop tu dan aku lak macam tiba-tiba dapat dejavu and macam ada orang klik button paly pasal mimpi tu dan yang menariknya aku boleh je ingat mimpi tu 1 by 1.

Oh god! sekarang ni aku rasa nak je pegi amik gitar tu and main satu lagu. tapi plak kan? aku mana reti main pon. Aduh! time ni lah aku nak menyesal pasal dulu tamo belajar main gitar awal-awal. Tapi sekarang da lewat ke? Haha! Totally not honeyh. Segalanya belum terlewat.
Okeh! now aku ada azam baru. i wanna buy a guitar and learn from someone that i met yesterday.

 ::myfutureboyfriend::


Bicarasikacamata: I play it and she sing it. Lalalala~
-->

6 comments:

Azeanthy NLizam said...

just plays and sing the song..u'll find the enjoyment...gud luck for ur dream..=)

shila suhaimi said...

but u teach me k dear?
hopefuly i can play by myself one day.

Azeanthy NLizam said...

its so easy lalink..when we have some free time,we should meet each others and plays the guitar..just now,u just need only a guitar and a guitar's code books..learn the basics first then apply it to the song..try it dalink..

shila suhaimi said...

but i still need u to teach me dear...lalala~
u'll inspire me to play the guitar..hihi!
owite!lets meet.

Azeanthy NLizam said...

insyallah yunk...we will see each other soon if there are free time for us to meet and chat yaa...hehe..

shila suhaimi said...

of cos we have..if tade pon kita adakan jugak masa tu.hehe!now busy ea?

.::abOut mE::.

My photo
Putrajaya, Malaysia
im nobody

.::Let's check this out::.

Hello there! Let me intro myself first. Dalam ic nama aku NUR ASILAH SUHAIMI but everyone out there call me shila. Lately, i found out yang aktiviti berblogging ni sangat sesuai dengan jiwa aku sekarang. Kalau sebelum ni aku lagi prefer berfacebooking but sekarang ni aku takde jiwa la kat FB tu. Drop by pon kejap-kejap je...hehe!

Dalam mencari diri sendiri ni banyak perkara baru yang aku jumpa. Mungkin dengan menulis di sini aku rasa puas dengan diri aku yang selama ni kelam mencari konklusi. Kerana secara lisannya, mungkin aku agak sukar untuk meluahkan kata-kata. Segala rasa yang dialami akan dicoretkan di sini untuk kepuasan diri dan tatapan bersama. Bingkisan mereka juga amatlah dihargai. Konklusinya, dengan rasa rendah diri saya mengalu-alukan ketibaan dan perkongsian rasa anda ke halaman ini.