Monday, November 28, 2011

Aku suka makan tom yam!

Morning u olls! hai...awal bangon shila! smlm tido kemain lewat lagi...hmmmm..ingat nak bantai tido lagi tapi bila pikirkan hamparan kerja di meja aku pon bingkas mandi...papehal before wat keje kita kemas blog dulu...heeeee! 

by the way nak story sal smlm...in the first place i would like to thank to Hanis Halim coz bought me to superb tom yam restaurant in Shah Alam for our dinner last night..terangkat habis tom yam dia nokkk! Pasneh sure aku datang lagi...korang nak tau ke kat mana tom yam best kat shah alam neh?

Okok..aku brief sikit la ye...sebab ada benda lain nak buat neh...hihi! restoran dia kalau korang dari 2nd gate UiTM Shah Alam neh dia belok kiri teros je dan terletak belah kanan jalan on the way nak pi Komuter Padang Jawa tu..nama restoran dia Putera Ayu...nanti rajin-rajin korang ajaklah family or kengkawan korang drop by and makan kat sini keh? memang seswai la nak wat any function..sebab time aku pegi semalam pon ada orang baru nak wat birthday party...nasib baik time tu dah nak balik and perot pon dah penuh..kalu tak mahu terliur dengan secret recipe birthday cake meja sebelah 2...wakaka!


 So aku extremely suggest kepada penggemar tom yam kat luar sana memang neh lah restoran tom yam yang aku rasa korang patot cuba try test tengok...heeeee!

Kailan ikan masin

Ayam masak kicap

Siakap tiga rasa..yum yum!

The best food ever...TOM YAM!
Bicarasikacamata : Aku bagi 4 bintang!

1 comment:

Azeanthy Paiman said...

sedap nya!!shila, sy suka makan tom yam juga!!hehe.

.::abOut mE::.

My photo
Putrajaya, Malaysia
im nobody

.::Let's check this out::.

Hello there! Let me intro myself first. Dalam ic nama aku NUR ASILAH SUHAIMI but everyone out there call me shila. Lately, i found out yang aktiviti berblogging ni sangat sesuai dengan jiwa aku sekarang. Kalau sebelum ni aku lagi prefer berfacebooking but sekarang ni aku takde jiwa la kat FB tu. Drop by pon kejap-kejap je...hehe!

Dalam mencari diri sendiri ni banyak perkara baru yang aku jumpa. Mungkin dengan menulis di sini aku rasa puas dengan diri aku yang selama ni kelam mencari konklusi. Kerana secara lisannya, mungkin aku agak sukar untuk meluahkan kata-kata. Segala rasa yang dialami akan dicoretkan di sini untuk kepuasan diri dan tatapan bersama. Bingkisan mereka juga amatlah dihargai. Konklusinya, dengan rasa rendah diri saya mengalu-alukan ketibaan dan perkongsian rasa anda ke halaman ini.