Friday, September 9, 2011

.::Bye-bye DCA, Hai-hai UiTM::.

Mode sedih. Kenapa? Sebab hari ni last day aku kat DCA. Bukan sebab pe, sebab aku tak ready lagi nak sambung kuliah yang dah tergendala 4 bulan neh. Buat teruk pa shila? heeee! Lama dah kot cuti. Tak cukup lagi ke duit tu? Cukup-cukup. Leh lah melaram dengan blackberry nanti. Inshaallah~

Apa-apa pon suka sangat keje kat sini. Mode relax dan santai membuatkan aku bersahaja di tempat keje. Waklu! Ko sebenarnya makan gaji buta kan shila? Hahaha~ bukan aku yang nak. Dah rezeki aku. chill okayy?

Pose terakhir @ DCA!

Ni kawan aku Nick. Kat sini apa-apa aku cerita ngan dialah. Dia pon sementara macam aku gak tapi dia mungkin akan sambung kontrak lagi sampai akhir tahun neh. Dia sangat baik okayy! Thanks nick sebab jadi kawan shila kat DCA ni. Nanti cuti-cuti shila datang DCA melawat nick k? Babai nick!

Hari terakhir ni macam tade keje je. Haish! Sampai ke hujungnya aku kebosanan. Oklah! tunggu aku untuk entri seterusnya. Nak wat draft jap. Bye!

Bicarasikacamata : Sila beri aku semangat untuk kembali ke belajar.

3 comments:

Azeanthy Paiman said...

selamat kembali ke uitm dear..smga bjmpa lagi ya=)

Anonymous said...

My dear..Tanks,sudi jadi kwn Nick...Sronok dpt kenal Shila BESH..so hepy everyday:)sedey lak rs bile shila da ta keje sini,tak ley nk hang out same,mkn breakfast same mcm dulu slalu:)...sumenyee tinggl kenangan.Pepun tanks for everything!i miss u,love u...blaje rajin2 jgn mls2 tau..GUD LUCK!!CAIYOK2!

shila suhaimi said...

@yan~hope to see u soon my dear!
@Nicky~nick besh!jumpa lagi keh?miciu..lebiu too...heeee~

.::abOut mE::.

My photo
Putrajaya, Malaysia
im nobody

.::Let's check this out::.

Hello there! Let me intro myself first. Dalam ic nama aku NUR ASILAH SUHAIMI but everyone out there call me shila. Lately, i found out yang aktiviti berblogging ni sangat sesuai dengan jiwa aku sekarang. Kalau sebelum ni aku lagi prefer berfacebooking but sekarang ni aku takde jiwa la kat FB tu. Drop by pon kejap-kejap je...hehe!

Dalam mencari diri sendiri ni banyak perkara baru yang aku jumpa. Mungkin dengan menulis di sini aku rasa puas dengan diri aku yang selama ni kelam mencari konklusi. Kerana secara lisannya, mungkin aku agak sukar untuk meluahkan kata-kata. Segala rasa yang dialami akan dicoretkan di sini untuk kepuasan diri dan tatapan bersama. Bingkisan mereka juga amatlah dihargai. Konklusinya, dengan rasa rendah diri saya mengalu-alukan ketibaan dan perkongsian rasa anda ke halaman ini.