Thursday, December 2, 2010

.::DAY 05::.


Challenge 5 : A picture of somewhere you've been to

I wanna have been in New Zealand. Nak pegi gak! Can anyone send me there? Hurm. Unfortunately, negara sendiri pon tak habis round lagi ada hati nak pi negara orang (Aku bermonolog di situ). Tapi tulah impian aku dan semoga my dream come true. Sudahlah, xpayah nak cite tempat yang ko xpenah pegi shila. Ko xnampak tajuk pe kat atas 2? Aku sepak gak ko ni kang.haha! okok! Garanglah cik bloggie ni, rilek sudah aku nak cite la ni...taraaa...


.::ibeliEveIcaNfly::.

Guess where? Genting Highland! Waaa..manyak pandai aa. Lu punya bapak sapa nama?Mesti dia suka hati punya ala anak ini macam pandai. Mana lu taw? Aku taw la sebab aku yang letak gambar ni. Bodoh punya apek! haha.(Gurauan di situ..jangan marah aa apek..hehe!)

Gambar ni kitorg amik masa 1st time aku sampai atas gunung 2. Pehh! 1st time la orang kata so reaction dia macam pegi main salji. Sejuk gile! tapi yang peliknya si Christie 2 ley lak dia pakai suar pendek. Geleng kepala aku ngan member-member yang lain. Haha! Apa-apa pon memang sangat happening lagi-lagi aku pergi ngan BFF aku Zati, Terry and Christie. Tapi kitorang pegi balik hari je, dorang kata kalau nk habis cover semua game 2 kene stay dalam dua hari. konklusinya kitorang xhabis cover namun yang demikian tidaklah merasa kerugian sebab bayar separuh je guna ID abang Christie yang keje kat sana. So, bayar separuh main separuh la..haha! Separuh pon separuhlah janji puas. Pasni please jangan ajak aku g genting lagi k? Sudah muak kot coz buat masa ni ada lah 5 kali aku g. Cukup-cukuplah 2 kan shila. Walaupon assignment ni 1 je picture aku pedulik hape..nah! untuk tatapan korang bila rindu-rinduan...=)

.::wELOveRAinbOwcOlor::.


.::aLsoFLowEr::.

Bicarasikacamata : Menyimpan hasrat melancong ke New Zealand bersama yang tersayang(s).


2 comments:

alkalili_112 said...

miss dat moment..!!

shila suhaimi said...

weh!jgn lupe NZ kite...haha!

.::abOut mE::.

My photo
Putrajaya, Malaysia
im nobody

.::Let's check this out::.

Hello there! Let me intro myself first. Dalam ic nama aku NUR ASILAH SUHAIMI but everyone out there call me shila. Lately, i found out yang aktiviti berblogging ni sangat sesuai dengan jiwa aku sekarang. Kalau sebelum ni aku lagi prefer berfacebooking but sekarang ni aku takde jiwa la kat FB tu. Drop by pon kejap-kejap je...hehe!

Dalam mencari diri sendiri ni banyak perkara baru yang aku jumpa. Mungkin dengan menulis di sini aku rasa puas dengan diri aku yang selama ni kelam mencari konklusi. Kerana secara lisannya, mungkin aku agak sukar untuk meluahkan kata-kata. Segala rasa yang dialami akan dicoretkan di sini untuk kepuasan diri dan tatapan bersama. Bingkisan mereka juga amatlah dihargai. Konklusinya, dengan rasa rendah diri saya mengalu-alukan ketibaan dan perkongsian rasa anda ke halaman ini.